Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δημόσια διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις»


Εισάγουμε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την «Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις». Με το νομοσχέδιο αυτό προτείνεται η αναδιοργάνωση κρίσιμων Υπηρεσιών και φορέων που υπάγονται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ιδίως του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο, μετά την υπαγωγή του στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναβαθμίζεται και μετεξελίσσεται σε σύγχρονο επιχειρησιακό βραχίονα της πολιτικής προστασίας της χώρας.
Αποκλειστικός σκοπός της προωθούμενης αναδιοργάνωσης είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των φορέων του Υπουργείου μας, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη και, τελικά, η καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.
Σας καλώ να συμμετέχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις, έως και την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2013. Η συμμετοχή σας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας της νομοθετικής μας πρωτοβουλίας.
 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συμβολή σας. 
 
Νίκος Δένδιας
Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ