Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ





ΑΡ.ΠΡΩΤ. 155

Λάρισα,  30  Νοεμβρίου   2013   

                           


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Συνάδελφοι όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανακοίνωση μας πραγματοποιήθηκαν οι μεταθέσεις που αφορούν τους συναδέλφους που αφορούν τα λεγόμενα άρθρα.
Πέρα από τις μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν υπήρχαν και κάποιες που απορρίφτηκαν . Οι λόγοι απόρριψης ήταν ή ότι δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή ότι αυτά που στάλθηκαν ήταν λάθος .
Όσοι από τους συναδέλφους είχαν τα παραπάνω προβλήματα να ενημερώσουν την Ένωση μας ώστε να διορθωθούν τα τυχόν λάθη.
Τώρα για όλους τους συναδέλφους οι οποίοι επιθυμούν απόσπαση θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή ώστε μετά την ψήφιση της αναδιοργάνωσης που θα γίνει η σχετική τροποποίηση στον νόμο 3938/2011 αρ.15  να κάνουν τις σχετικές αιτήσεις ώστε να περάσουν από την επιτροπή του ΑΠΣ  για  να πραγματοποιηθούν.
Όσων αφορά τις μεταθέσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στα άρθρα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και αυτές αφού πρώτα γίνει από ΑΠΣ  η κατανομή των οργανικών μας θέσεων.
Τέλος σταματήστε να ασχολείστε με το υποτιθέμενο νομοσχέδιο της αναδιοργάνωσης που κάποιοι προσπάθησαν και έβγαλαν στα διάφορα   site για τον λόγο ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι προβληματισμοί που μας μεταφέρετε δεν έχουν καμία βάση .
Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο προσπαθούν να θολώσουν κάποιοι τα νερά αλλά δεν το βρίσκουμε καθόλου σωστό να εμπαίζετε έτσι ο κλάδος μας και μάλιστα από συναδέλφους .
Αυτές οι πρακτικές χρησιμοποιήθηκαν και στο παρελθόν και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά για τον κλάδο μας .
Σας έχουμε ξαναπεί πως η Ένωση μας φρόντισε να ενημερωθεί για όλους τους προβληματισμούς σας όσον αφορά την αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος με γνώμονα την διασφάλιση της εργασίας όλων των Πενταετών έχει κάνει τις ανάλογες προτάσεις προς την φυσική και πολιτική Ηγεσία οι οποίες ήταν κατά το δυνατό τεκμηριωμένες και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα όταν θα κατατεθεί επίσημα στην Βουλή το σχέδιο αναδιοργάνωσης για να δούμε ποια και πόσα από αυτά θα έχουν συμπεριληφθεί μέσα σε αυτό.
Φροντίστε να ενημερώνεστε σωστά και να μην πέφτετε θύματα της παραπληροφόρησης .
Κτίζουμε τόσα χρόνια το δικαίωμα της ισότιμης εργασίας και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση ενός κλάδου εργαζομένων οι οποίοι πέρασαν πάρα πολλά για να φτάσουν ως εδώ.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τις περαιτέρω εξελίξεις

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα εάν είναι γραμμένοι σε κάποιο μεικτό σωματείο ή ακόμα και εάν ανήκουν σε Δ.Σ. αυτών ή δεν ανήκουν σε καμία συνδικαλιστική οργάνωση  να συστρατευθούν με την Ένωση μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868
Τηλ.*787676                                                                         Τηλ.*774868