Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ



 ΑΡ.ΠΡΩΤ. 159



Λάρισα,  16  Δεκεμβρίου    2013 

                               
                ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ





Ανεπίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11-12-2013 μεταξύ του Υπ. Δημοσιάς Τάξης κ. Νικολάου Δένδια και του προέδρου της Ένωσης μας Γεώργιου Καστανίδη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης του Υπουργού στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου και ήταν καλεσμένος από την λέσχη Αστυνομικών όπως και ο πρόεδρος μας .
Μετά το πέρας της εκδήλωσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Πενταετείς Πυροσβέστες , για την επικείμενη αναδιοργάνωση του Π.Σ. καθώς και του μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας όσον αφορά την ομογενοποίηση του Προσωπικού του Σώματος .
Μας ανέφερε πως μένουν ακόμα δυο υπογραφές Υπουργείων για να κατατεθεί το νομοσχέδιο στην βουλή.
Όσων αφορά τους Πενταετείς Πυροσβέστες εξετάζονται διάφορες προτάσεις ώστε στο νομοσχέδιο να  υπάρξουν βελτιωτικές αλλαγές . Στο θέμα της ομογενοποίησης του προσωπικού μας ανέφερε πως είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ γιατί το τριχοτομημένο προσωπικό δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει. Γίνονται προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή παρόλο τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες .
Ευχαριστούμε ως Ένωση τον Υπουργό μας που παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα του βρήκε μισή ώρα από τον χρόνο του ώστε να του μεταφέρουμε και να συζητήσουμε τις αγωνίες μας και τους προβληματισμούς μας .
Ευελπιστούμε συνάδελφοι με την προσπάθεια όλων μας σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία να έχουμε σύντομα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

 Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868
Τηλ.*787676                                                                        Τηλ.*774868