Σάββατο 5 Απριλίου 2014

"Ενημέρωση Πενταετών για το επίδομα των 500 ευρώ"




Λάρισα,    5/04/2014  
  
Αρ. Πρωτ.: 189



ΠΡΟΣ : ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ  

 


ΘΕΜΑ: << Επίδομα 500 ευρώ >>.


Συνάδελφοι ο αγώνας τελειώνει όταν χαθεί κάθε ελπίδα , η Ένωση μας όλες αυτές τις ημέρες προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα με κύριο γνώμονα να δώσουμε να καταλάβουν βουλευτές και Υπουργοί ότι εμείς που είμαστε οι ποιο χαμηλόμισθοι ένστολοι δεν θα πάρουμε το επίδομα των 500 ευρώ.
Κανείς από τους παραπάνω δεν πιστεύει ότι εμείς δεν θα το πάρουμε αφού όλοι πιστεύουν πως και εμείς ανήκουμε σε ειδικό μισθολόγιο πράγμα που εμείς δεν το έχουμε.
Και δεν έχουμε ειδικό μισθολόγιο γιατί οι τότε φωστήρες προτίμησαν την σιγουριά από θέμα επιδότησης της Γ.Σ.Σ.Ε μέσου της εργατικής εστίας με 30.000 ευρώ γιατί η Α.Δ.Ε.Δ.Υ δεν δίνει τέτοια δώρα προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις .
Μην ξεχνάτε πως ο νόμος 3938/2011 άρθρο 15 όταν πήγε στην διαβούλευση είχε την μισθοδοσία μας μέσα από το ειδικό μισθολόγιο των ειδικών φρουρών. Τότε έγινε και το μεγαλύτερο λάθος από την συνδικαλιστική μας οργάνωση εκείνης της περιόδου διότι σήμερα και νύχτες θα είχαμε και πενθήμερα και κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.
Αυτά για την ιστορία ώστε να μην παραμονεύονται κάποιοι και λένε γιατί εμείς είμαστε συνεχώς στην απέξω.
Σήμερα στην επιτροπή που εξετάζει το ποιοι θα πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ υπήρχε μεγάλη κινητικότητα και από τους κυβερνητικούς βουλευτές ( Ν.Δ. & Π.Α.Σ.Ο.Κ. ) και υπάρχουν πιθανότητες για δικαίωση των Πενταετών Πυροσβεστών που πληρούν στο σύνολο τους τα κριτήρια του εν λόγο επιδόματος .
Δεν σας υποσχόμαστε τίποτα γιατί άλλοι είναι αυτοί που φταίνε για όλα αυτά που τραβάμε σήμερα αλλά είναι η πρώτη φορά που γνωρίζουν όλοι για την κατάντια μας και για ποιο λόγο πληρώνουμε όσα πληρώνουμε.
Καλούμε και τους 4000 Π.Π.Υ. να ενοχλούν συνεχώς τους τοπικούς Βουλευτές ώστε να τους δώσουν να καταλάβουν πως ότι και ένστολοι είμαστε , πως δικαιούμαστε και εμείς το εν λόγο επίδομα και πως τα λάθη του παρελθόντος δεν συνεχίζουμε ούτε να τα κάνουμε ούτε να στηρίζουμε για να αποκομίζουν χρηματικά οφέλη μέσου εργατικής εστίας οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις που και εμείς είμαστε συνένοχοι ψηφίζοντας τες
Η Ένωση μας συνεχίζει την προσπάθεια υπέρ των συμφερόντων των Πενταετών Πυροσβεστών αναδεικνύοντας τα λάθη του παρελθόντος ώστε να τα διορθώσουμε και να τραβήξουμε μπροστά χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος που πιστεύουν πως αυτοί έχουν σωθεί και κοιτούν να σώσουν και άλλους  . Αλλά χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Γ.Σ.Σ.Ε και φυσικά επιδότηση από την εργατική εστία.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και σας θέλουμε όλους μαζί μας για τα δικά μας προβλήματα που κάποιοι μας τα έχουν βάλει για δικό τους συμφέρον.

Την επόμενη εβδομάδα ίσως έχουμε αποτελέσματα θετικά φτάνει να πιέστε και εσείς  .

Υπάρχει ένας ( πόλεμος ) του καλού με το κακό

Εσείς σε ποια πλευρά ανήκετε ;                                 
                                                                                                                                                                                         
                                                         Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868
           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868