Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

"ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ"





ΠΡΟΣ:  ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ                
 
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ
 

1.  Περί δυο ιδιοτήτων κοιτάξατε το καταστατικό σας και πείτε και εμάς εσείς ποια ιδιότητα έχετε. Αν συνεχίσετε θα το βγάλουμε εμείς το καταστατικό σας στον αέρα  . Επίσης δώστε και στα πρωτοβάθμια όργανα σας για να μην εκτίθενται.
2.  Τα χαρτιά που μας ζήτησε το Α.Π.Σ. πρέπει να τα πάτε και εσείς στο Α.Π.Σ. Τα έχετε ; γιατί εμείς τα έχουμε και πρέπει να τα παρουσιάσουμε και οι δυο ταυτόχρονα. Όσων αφορά εάν καλεστήκαμε για την επιτροπή σας παραθέτουμε την πρόσκληση.




3. Όσων αφορά το ταμείο αλληλοβοηθείας δείξτε μας τι αναφέρει το καταστατικό του καθώς και την διοίκηση του και ποια εκλέχτηκε για να δούμε και εμείς αν έχετε δίκιο και αν τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεστε νόμιμα..
4.  Αν εσείς δεν ηρθατε στην επιτροπή είναι δικό σας πρόβλημα , όσων για την ΕΑΠΣ εσείς τι σχέση έχετε ο εκπρόσωπος τύπου είστε.
5.  Εάν έχετε τρία πρωτοβάθμια σωματεία πανελλαδικά να τα χαίρεστε η Ένωση τι σας ενοχλεί. δειξτε μας και τα καταστατικά τους .
6.  Τέλος φροντίζετε να γραφτούν όλοι στο σωματείο μεγάρων που είναι πανελλαδικό γιατί;;; Αφού λέτε πως έχετε άλλα δυο... Τα αλλά δυο όμως δεν ανήκουν στο προεδρείο σας... είναι ξένα "ΜΑΝΤΡΙΑ". Το καταστατικό του σωματείου μεγάρων μπορεί να γράψει Συμβασιούχους και Πενταετείς για βγάλτε το στο internet να το δούνε τα μέλη σας. Που πληρώνουν συνδρομή τόσα χρονιά;;;

Συγνώμη εάν παραλείψαμε κάτι από αυτά που γράψατε αλλά πιστεύουμε πως αυτά είναι αρκετά.
Εμείς προτείνουμε να γραφτούν όλοι μέλη στο δικό σας σωματείο αλλά αφού πρώτα βγάλετε και εσείς το καταστατικό σας στο INTERNET  έτσι για να μην σας ρίχνουν λάσπη όπως λέτε οι κακόβουλοι.
Κύριοι από την πρώτη ημέρα ίδρυσης μας δεν σας λασπώσαμε και δεν σας σπιλώσαμε πουθενά τι έχετε πάθη με εμάς το ψωμί σας τρώμε;
Κάποιοι λένε ότι χαλάμε το ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ εμείς πάντως είμαστε συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί αποκλείστηκα και μόνο ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ .

Κύριοι αφήστε τις κοκορομαχίες χωρίς ουσία και δειξτε το καταστατικό σας στα μέλη σας ( εάν πιστεύετε με αυτά που γράφει το καταστατικό σας ότι έχετε μέλη )

Και για να τελειώνουμε είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σας απαντάμε γραπτά την επόμενη θα σας απαντήσουμε διαφορετικά.
Τα μέλη μας δεν τους ενδιαφέρουν οι δικές σας ανασφάλειες .
Αν έχετε τελικά μέλη φροντίστε για αυτά και αφήστε τις κοκορομαχίες δεν ενδιαφέρουν κανένα.
Να είστε καλά γιατί στο κάτω κάτω της γραφής Συνάδελφοι είμαστε όλοι και ίσως κάποια στιγμή αναγκαστείτε να γραφτείτε και στην Ένωση μας.

 ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ