Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Π.Υ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ."ΑΡ.ΠΡΩΤ. 41Λάρισα,  26 Νοεμβρίου 2015  ΠΡΟΣ : ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Π.Υ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
Συνάδελφοι σε συνέχεια του αρ.πρωτ. 407/6-11-2015  που είχε ως θέμα τις άδειες τις οποίες δίνει ο Διοικητής της Υπηρεσίας σας δηλαδή 26 ημέρες αντί 30+4 & 7+4 που δικαιούστε σας ενημερώνουμε:
Διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω Διοικητής μέχρι σήμερα κακός δεν έδινε τις Άδειες που σαφώς και δικαιούστε . Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Περιφερειάρχη  Αττικής διαπιστώθηκε πλήρης σύμπνοια απόψεων η οποία συμπίπτει φυσικά και με τον ν.3938/2011 άρθρο 15 αλλά και με την διαταγή του Α.Π.Σ. με αποτέλεσμα να εκδοθεί διαταγή προς την Π.Υ. Ελευσίνας  η οποία επισημαίνει προς τον διοικητή πως οι άδειες των Πενταετών Πυροσβεστών είναι ακριβός οι ίδιες με αυτές του μόνιμου προσωπικού.
Επειδή από όσο έχουμε πληροφορηθεί πολλοί Πενταετείς της Π.Υ. Ελευσίνας δεν έχουν ξεκινήσει να παίρνουν τις άδειες τους ( τουλάχιστο την βραχεία ) και επειδή πρέπει να παρθεί μέχρι τέλους του έτους να κάνετε άμεσα Δ.Υ. Αναφορές ώστε να προγραμματιστείτε τουλάχιστο την βραχεία πριν την λήξη του έτους .
Εάν για οποιοδήποτε λόγω πρόκυψη κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε με την Ένωση μας για να πράξουμε τα νόμιμα.