Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ



ΑΡ.ΠΡΩΤ. 164

Λάρισα,  9  Ιανουαρίου    2014 


                               
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ


ΘΕΜΑ : << 225 Δόκιμοι Πυροσβέστες – Επιλαχόντες Π.Π.Υ. >>

Συνάδελφοι σχετικά με την πρόσληψη των 225 από τους 725 δοκίμους Πυροσβέστες σε σχέση με την απορρόφηση επιλαχόντων Π.Π.Υ. έχουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής : Στους 225 δοκίμους Πυροσβέστες υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι Π.Π.Υ. καθώς και ειδικοί φρουροί οι οποίοι δεν έχουν κατασταλάξει εάν θέλουν να απολέσουν την παλιά τους ειδικότητα ή δεν έχει διεκπεραιωθεί η διαδικασία των απαραίτητων εγγράφων ( παραιτήσεις κ.τ.λ. ) . Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να πάει πίσω η διαδικασία συμπλήρωσης των κενών που θα δημιουργηθούν.
Αναμένετε  το πολύ σε 15 ημέρες να περατωθούν οι παραπάνω διαδικασίες και να καλεστούν άμεσα προς συμπλήρωση των κενών των 4000 Π.Π.Υ. Τα κενά που θα δημιουργηθούν αναμένονται στα 90 με 100 μαζί με παραιτήσεις και διαγραφές και θα αναπληρωθούν και από της δυο κατηγορίες επιλαχόντων Πενταετών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρχουν κληρώσεις στο Α.Π.Σ.
Όσων αφορά την διαδικασία ένταξης των υπολοίπων Π.Π.Υ. μας παρέπεμψαν σε παλαιότερη απάντηση τους την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στην μισθοδοσία του Δεκεμβρίου που θα πληρωθούμε μέχρι 10 Ιανουαρίου  σε μερικούς συναδέλφους υπάρχουν κάποια χρήματα παραπάνω και σε μερικούς κάποια χρήματα λιγότερα. Αυτό έγινε διότι διορθώθηκαν κάποια λάθη με τα αναδρομικά των διετιών  του προηγούμενου μήνα.

Τέλος σας θυμίζουμε πως για ότι πληροφορία θέλετε ανατρέξτε στις ανακοινώσεις μας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Δ.Σ. της Ένωσης μας καθώς και με τους εκπροσώπους των παραρτημάτων  ανά την Ελλάδα της Ένωσης μας και μην ακούτε την βλακεία του κάθε άσχετου η οποία από στόμα σε στόμα γίνετε είδηση και ζητάτε να σας εξηγήσουμε το πώς και το γιατί.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868
Τηλ.*787676                                                                        Τηλ.*774868