Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

« Ενημέρωση Πενταετών »



ΑΡ.ΠΡΩΤ. 281


Λάρισα,    9   Ιανουαρίου     2015   


                            ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
                                   
 

Συνάδελφοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  πιστώθηκαν στους  λογαριασμούς  μας οι μισθοδοσία του Δεκεμβρίου και σταματήστε κάθε μήνα να ρωτάτε πότε πληρωνόμαστε.
Όσων αφορά τις ωριμάνσεις αυτές φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά καθώς βλέπουμε πως η καθυστέρηση στην καταβολή τους δεν ξεπερνά το δίμηνο.
Όσοι συνάδελφοι έχουν εκκρεμότητα  με τις αποζημιώσεις  των νυχτερινών, τα εκτός έδρας, τις υπερωρίες και τις εξαιρέσιμες που πραγματοποιήθηκαν κατά την αντιπυρική περίοδο έως και τις 31.10.2014 και δεν έχουν πιστωθεί ή δεν είναι αντίστοιχα με αυτά που περιμένουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Εκκρεμεί η διαταγή και το ΦΕΚ λίγες μέρες πριν τις εκλογές για την εκλογική αποζημίωση, αναμένουμε πιο θα είναι το ποσό και πότε θα εκδοθεί.
Εκκρεμεί επίσης η διαταγή για τα νυχτερινά, τα εκτός έδρας, τις υπερωρίες και τις εξαιρέσιμες από 1-1-2015 όπως και περιμέναμε για πρώτη φορά φέτος να εγκριθούν από αρχές του έτους ώστε να μπορούμε εφόσον υπάρχει η ανάγκη να δουλέψουμε  και να προσφέρουμε βοήθεια στις Υπηρεσίες μας .

Σύντομα νεότερα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν πραγματικά.

                                                                  Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                Καστανίδης   Γεώργιος                                                  Πυργιώτης  Απόστολος
                    Τηλ.6948087676                                                         Τηλ.6973774868