Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση μελών



Ενημέρωση μελών

Την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 και  ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Ελληνικό Μολύβι’’ η Ένωση μας  παραβρέθηκε στην  ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: ‘’O κοινωνικός ρόλος των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πολιτικής Προστασίας στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.’’  Ομιλητές  ήταν  ο Κώστας Ήσυχος, Υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας και Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών, η Χαρά Καφαντάρη, μέλος της Ε.Ε.Κ.Ε. της Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο Τάσος Μαυρόπουλος, Συντονιστής των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο Δημήτρης Τσουκαλάς, υπεύθυνος της Ε.Ε.Κ.Ε. της Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών, την συζήτηση συντόνιζε ο Τάσος Μανιάτης Υπεύθυνος του Τμήματος για το Π.Σ.
Υπήρξαν δεσμεύσεις από μέρος τους και όλου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα του πυροσβεστικού σώματος, τονίζοντας την πιστή εφαρμογή των δώδεκα αξόνων που ανακοινώθηκαν στο πρόγραμμα τους και έχουν δημοσιευτεί και στο διαδίκτυο. Τονίστηκε από μέρος τους η Άμεση Ομογενοποίηση του προσωπικού του Π.Σ. με ένταξη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (Π.Π.Υ) στο μόνιμο προσωπικό και άμεση Πρόσληψη των Επιλαχόντων πυροσβεστών πενταετούς Υποχρέωσης, τονίστηκε πως δεν περισσεύει κάνεις σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς και θα υπάρξει μονιμοποίηση και για τους 4000 πενταετής πυροσβέστες, χωρίς κριτήρια και  ταμπέλες.   
Τέλος να τονίσουμε και εμείς ότι συμφωνούμε και με τους 12 άξονες που ανακοινώθηκαν από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι σε μια πολύ σωστή κατεύθυνση και αναμένουμε την υλοποίηση τους από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εφόσον αυτή εκλέγει από τους Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας.