Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παρουσία της Ε.Π.Π.Υ.Ε. στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Λάρισα,    25/06/2014    


Αρ. Πρωτ.: 213

 ΘΕΜΑ: Παρουσία της Ε.Π.Π.Υ.Ε. στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. 

Συνάδελφοι μετά από πρόσκληση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ παρευρεθήκαμε στο 16ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στα Ιωάννινα στο οποίο έγινε ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μόνιμο προσωπικό καθώς τους ενημερώσαμε και εμείς με την σειρά μας για τα προβλήματα των Πενταετών Πυροσβεστών.
Ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις για λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και οι δυο κατηγορίες εργαζομένων και προγραμματίστηκαν επαφές για ανταλλαγή απόψεων και εξεύρεσης λύσεων σε όποια από τα κοινά προβλήματα αντιμετωπίζουμε στον κοινό χώρο εργασίας μας το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στον χαιρετισμό που έγινε από τον πρόεδρο μας αναφέρθηκε στην ομογενοποίηση του προσωπικού και αναλύθηκαν όλοι εκείνοι οι παράγοντες που επιβάλουν αυτή.

Εκτεταμένη ενημέρωση καθώς και ανταλλαγή απόψεων είχαμε με τον Υπαρχηγό του Π.Σ. κ. Κανελλόπουλο  , τον Περιφερειάρχη κ. Κώνστα τον οποίο και τον ενημερώσαμε για προβλήματα της περιφέρειας Ηπείρου όπως και με την Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Καφαντάρη .

Ευχόμαστε στο Δ.Σ. καθώς και στους Συνέδρους της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. καλή συνέχεια στις εργασίες του Συνεδρίου τους .                                                             Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868
           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868