Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

« ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Π.Π.Υ. ».Σήμερα ανακοινώθηκε σε όλες τις Υπηρεσίες του Σώματος το ωράριο εργασίας που θα ισχύσει από 1η Ιανουαρίου και αναφέρει τα εξής :
Από 1η Ιανουαρίου 2013 και μέχρι νεωτερας οι Π.Π.Υ. δεν θα εργάζονται Κυριακές , αργίες , νυχτερινά και δεν θα μετακινούνται εκτός έδρας . Το σύνολο των ωρών απασχόλησης του εν λογο προσωπικού δεν θα υπερβαίνει τις 37 ½ ώρες εβδομαδιαίως , υπολογισμένων τούτων σε μηνιαία βάση.

Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν ενεργοποιηθούμε όλοι για την καλυτέρευση της εργασιακής μας σχέσης με το Π.Σ.
Το προσεχές διάστημα θα ανοίξει το εργασιακό των Π.Π.Υ. και σε αυτό απαιτείτε η συμμετοχή όλων για να μην υπάρχουν αποκλίσεις για μια ακόμα φορά σε βάρος μας .
Είμαστε μια ειδική κατηγορία προσωπικού στο Π.Σ. με τα δικά της προβλήματα τα οποία και πρέπει να λύσουμε μόνοι μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Η ΕΝΩΣΗ μας καλεί όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν να περιμένουν ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους και να οργανωθούν ώστε να μην περιμένουμε από άλλους να κάνουν κάτι για εμάς αλλά ότι θα γίνει να έχει την σύμφωνη γνώμη και των Π.Π.Υ.

Σήμερα αναμένετε να πιστωθούν στους λογαριασμούς μας από την Ε.Α.Π. και τα νυχτερινά εκτός έδρας μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από το Α.Π.Σ.

                                                      Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                               Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                              Τηλ.6973774868
           Τηλ.*787676                                                                   Τηλ.*774868