Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Το Δ.Σ της ΕΠΠΥΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Διονύση Ντούκα.Λάρισα 5 Οκτωβρίου 2017 Θέμα: «Θάνατος συναδέλφου»
Ο Διονύσης Ντούκας εργαζόταν μέχρι το τέλος, προσφέροντας αγόγγυστα τις υπηρεσίες του, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας τα τελευταία 20 χρόνια και προγενέστερα στο Δασαρχείο Αμαλιάδας, ως οδηγός πυροσβεστικών οχημάτων.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πυροσβεστική οικογένεια της Αμαλιάδας, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και ξεχώριζε ανάμεσα στους υπαλλήλους.
Το καλοκαίρι ήταν παρών σε όλες τις δασικές πυρκαγιές της Αμαλιάδας αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως στην Ζάκυνθο, τα Ροδενά Ζαχάρως, την Μάνη και σε άλλα σημεία.
Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου εργαζόταν κανονικά, αν και είχε αρχίσει να παρουσιάζει ισχυρούς πονοκεφάλους.
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εισήχθη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε βαρύτατη κατάσταση και λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από την ζωή.
Το Δ.Σ της ΕΠΠΥΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.