Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Παρουσία της Ε.Π.Π.Υ.Ε στο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.ΣΛάρισα 23 Μαΐου 2017 


 Αριθμός Πρωτοκόλλου 602
Θέμα : << Παρουσία της Ε.Π.Π.Υ.Ε στο Συνέδριο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. >>
 
  

Κατόπιν προσκλήσεως από την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για μια ακόμη χρονιά υπήρχε παρουσία της Ένωσής μας στο Συνέδριό της, πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά  το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει. 
Στην ομιλία του ο Πρόεδρός μας, Γεώργιος Καστανίδης, αφού ευχήθηκε καλές εργασίες στο Συνέδριο, παρουσία κομματικών στελεχών, συνδικαλιστικών αλλά και των Υπαρχηγών του Α.Π.Σ., επισήμανε την δεινή θέση που βρέθηκε τον Φεβρουάριο ο κλάδος των Πενταετών Πυροσβεστών, με την μη εφαρμογή του νόμου που προέβλεπε την μονιμοποίηση των 2092 πενταετών πυροσβεστών.
Ζήτησε ομόνοια και αγαστή συνεργασία από όλους. Τέλος, τους  «επισήμανε πως ότι υπάρχει προς συζήτηση και αφορά τον κλάδο μας και ειδικότερα σε θέματα πενταετών πυροσβεστών αυτά πρέπει να λέγονται και να λύνονται πάνω στο τραπέζι» και «όχι κάτω απ΄ αυτό.»
Τονίστηκε πως η ομογενοποίηση του προσωπικού του Σώματος, μετά τις τελευταίες ειδικά εξελίξεις (αεροδρόμια , Κ.Ε.Ο. ) είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.
Κρίνεται απαραίτητη η ένταξη με προσωποπαγείς θέσεις και  για τους Π.Π.Υ. που ανανεώνουν μετά και από τις τελευταίες εξαγγελίες Σκουρλέτη.

Σύντομα θα υπάρχει και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.-